ROBERT LÅNGSTRÖM

Journalistik, storytelling och content marketing

Month: June 2014

Barack Obamas trollkarl

Så ser han ut, Jim Messina, mannen som vände på varenda sten mellan New York och Los Angeles, hade 65 anställda doktorander i matematik och simulerade valet 66 000 gånger per natt – allt för att kunna garantera Barack Obama fyra år till i Vita huset. Vi har intervjuat honom.

Jim intervjuades av Markus Nordin och fotograferades av Magnus Liam Karlsson.

DM-magasinet nummer 2/2014 handlar väldigt mycket om att analysera och mäta. Det var så Jim Messina fick Barack Obama återvald och det är genom analys och mätning du slipper chansa. Dessutom berättar forskaren Peter Field om varför det är tjänstefel att inte inkludera DR i en multikanalskampanj.

Och mycket mer.

En tung plan

McHippo & Co: en mellanläsk, spröda pommes frites och en saftig nygrillad bit flodhäst mellan två halvor grovt bröd. Mums! Tänk vad som kunde ha varit.

Det här är en historia om två dödsfiender som slöt sig samman under en kort tid för att genomföra en galen, men logisk, plan.

Read More

Hjulmat i juni

Du&Co #2 2014 handlar om textilrebeller, uppfinnare och osande truckar. Vi går igenom hur du växer som företag och företagare, hur du marknadsför dig på LinkedIn samt vad som är grejen med omnichannel. Dessutom: historien om entreprenörerna som skulle importera flodhästar till USA.
Och – som alltid – mycket mer.

Omslaget föreställer Nikola Adamovic, grundare av El Taco Truck. Foto: Morgan Norman.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén